Nalazite se na:

Onlajn kursevi engleskog jezika

Dragi učenici,

Obaveštavamo vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbedili besplatne onlajn kurseve engleskog jezika – svih nivoa za đake naše škole koji žele da ovladaju znanjem engleskog jezika.

BusinessAcademy, kao deo kompanije LINKgroup, ovim kursevima pruža fantastičnu priliku đacima koji imaju želju da unaprede svoje znanje engleskog kako bi ostvarili lični napredak i unapredili svoje jezičke sposobnosti – koje će im omogućiti značajnu prednost u obrazovanju i poslovnom svetu.

Ukoliko pohađate V, VI, VII ili VIII razred i zaista želite da unapredite svoje znanje engleskog jezika, pozivamo vas da se prijavite za besplatan onlajn-kurs kod svog nastavnika, koji će odlučiti kome će kursevi biti dodeljeni.

Ukoliko budete odabrani, dobićete poklon-kod kojim ostvarujete pravo na besplatan kurs. Kada unesete taj kod na prijavnu stranu, na mejl koji ste uneli kao svoj dobićete sva potrebna uputstva za pohađanje onlajn-kursa.

Pozivamo sve đake da se uključe u usavršavanje znanja engleskog jezika kako bi time sebi omogućili veće, bolje i perspektivnije prilike za budućnost, obrazovanje, putovanja i razvoj karijere.

LINK DO PRIJAVNE STRANEZavršni ispit 2021.

Molimo učenike i roditelje da pročitaju obaveštenje i uputstvo koje se odnosi na završni ispit 2021.godine

 

OBAVEŠTENJE

UPUTSTVO
Obeležavanje nedelјe Crvenog krsta u Zrenjaninu

 

Naši učenici bili su gosti volonterima Crvenog krsta koji su im održali dva predavanja - Difuzija i Hiv virus.


Opširnije: Obeležavanje nedelјe Crvenog krsta u Zrenjaninu

Školska slava "Sveti Sava" - 27.01.2020.

 

 

Naša škola je danas tradicionalno obeležila školsku slavu "Sveti Sava", uz osveštenje slavskog kolača i svečani program koji su priredili dramska sekcija i horisti, sa timom učitelja i nastavnika. Podsetili smo se značaja velikog srpskog prosvetitelja i njegovog značaja na razvoj školstva u Srbiji.


Opširnije: Školska slava "Sveti Sava" - 27.01.2020.

''Dečija nedelja'' - gradonačelnik ugostio zrenjaninske osnovce i predškolce

Gradonačelnik Čedomir Janjić i njegov zamenik Saša Santovac danas su u Gradskoj kući ugostili zrenjaninske predškolce i osnovce, u okviru programa obeležavanja “Dečije nedelje”. Razgovor u Baroknoj sali počeo je s predstavnicima učeničkih parlamenata osnovnih škola “Đura Jakšić”, “Žarko Zrenjanin”, “Dr Jovan Cvijić” i “2. oktobar”, da bi im se potom pridružili i mališani iz vrtića Predškolske ustanove Zrenjanin, koje je kišovito vreme omelo u održavanju njihovog predviđenog programa na Trgu slobode.


Opširnije: ''Dečija nedelja'' - gradonačelnik ugostio zrenjaninske osnovce i predškolce

Copyright JC-Zrenjanin, 2013